Onderhoud( set) Suzuki Honda Mercury Evinrude

set met voor onderhoud benodigde onderdelen

Beschrijving

Onderhoud sets voor Suzuki, Mercury, Honda en Evinrude!

(Preventief) onderhoud van uw buitenboordmotor is noodzakelijk!!

Meestal niet omdat de motor zoveel uren heeft gedraaid maar juist omdat de meeste motoren na het seizoen een aantal maanden niet meer gebruikt zullen worden. In die lange periode van stilstand kan een klein probleempje uitgroeien tot een groot probleem( bijvoorbeeld; water bij de staartolie of water/ ethanol problemen in het brandstofsysteem). Met als mogelijk  gevolg een niet of slecht lopende motor in het voorjaar en mogelijk grote kosten voor reparatie of vervanging.
Als u doorgeeft welke motor u hebt kunnen wij kijken of er een bestaande onderhoud set voor uw motor is of wij kunnen hem zelf samen stellen.
Ook kunnen wij het onderhoud voor uw motor doen. Voor ons is het geen probleem als u een wat oudere motor hebt, wij schrikken niet van een motor die 50 jaar of ouder is!
Wij hebben geen vastgestelde prijzen voor onderhoud, we rekenen alleen de gebruikte onderdelen/ materialen en de arbeidstijd.

Wij zijn dealer van Honda, Suzuki, Mercury ( Mariner) en Evinrude ( Johnson).Ook werken wij aan andere, oude en nieuwe, merken. Al meer dan 50 jaar werken wij aan buitenboordmotoren!