Uw zoekopdracht heeft 44 items opgeleverd.
In totaal zijn er 90 items op deze site.


Merk en type

Bijzonderheden

Prijs in Euro's

Geen foto beschikbaar
 BF 20 SHU 

Nieuwe motor, voorgaand modeljaar, in uitvoering exact gelijk aan de laatste modellen.

Speciale aktieprijs

Klik voor de details
Evinrude Alle types 

Klik op de foto voor een vergroting.


Klik voor de details
Evinrude Alle types 2 


Geen foto beschikbaar
Evinrude E115 DSLSD 

KLIK OP TITEL HIERBOVEN VOOR EEN AFBEELDING!! Onze beresterke Evinrude 115 E-TEC, die we als demonstratiemodel op een Carolina Skiff hebben hangen, is nu te koop voor een zeer scherpe prijs!! De motor hangt nog op de boot dus een proefvaart is mogelijk, graag van te voren een afspraak maken. Bij de motor inbegrepen zijn o.a: een multifunctionele toerenteller( met ondermeer urenteller, verbruiksmeter, brandstofniveau), een snelheidsmeter, een trimhoekmeter en een voltmeter. E-TEC Buitenboordmotor technologie: 2 Takt die voldoet aan de strenge milieu eisen en die veel kracht levert voor weinig brandstof. Op stationair niveau verbruikt deze motor maar de helft t.o.v een gelijkwaardige 4 takt, op cruisesnelheid is hij ook nog ca. 6% voordeliger terwijl hij op topsnelheid hetzelfde verbruik kent.

nn

Geen foto beschikbaar
Evinrude 25 DEL 

KLIK OP TITEL HIERBOVEN VOOR EEN AFBEELDING!! Afstandbediening! E-TEC Buitenboordmotor technologie: 2 Takt die voldoet aan de strenge milieu eisen en die veel kracht levert voor weinig brandstof. Op stationair niveau verbruikt deze motor maar de helft t.o.v een 4 takt, op cruisesnelheid is hij ook nog ca. 6% voordeliger terwijl hij op topsnelheid hetzelfde verbruik kent.

3950

Geen foto beschikbaar
Honda BF 2,3 LCHU  

KLIK OP TITEL HIERBOVEN VOOR EEN AFBEELDING!!Lichtgewicht van slechts 13 kg met gasbediening in handvat en centrifugaalkoppeling(motor draait neutraal bij stationair lopen en de schroef gaat pas draaien zodra het gas open gedraait wordt).Tevens voorzien van Man-over-boord-beveiliging(dodemansknop).

685

Klik voor de details
Honda BF2,3 SCHU  

Lichtgewicht van slechts 13 kg met gasbediening in handvat en centrifugaalkoppeling(motor draait neutraal bij stationair lopen en de schroef gaat pas draaien zodra het gas open gedraait wordt).Tevens voorzien van Man-over-boord-beveiliging(dodemansknop).

650

Klik voor de details
Honda BF 6 L 

Uniek fijne, 2 cilinder, 6 pk motor. Deze 2 cilinder motor loopt vele malen rustiger dan de 1 cilinder modellen die momenteel op de markt zijn.

1380

Geen foto beschikbaar
Honda BF 5 L 

Het unieke aan de Honda 5 pk, t.o.v. andere 1 cilinder 4 takt motoren, is de ophanging in rubbers die op dezelfde wijze gemaakt is als die van de grotere motoren waardoor de doorgegeven trilling aan boot en handvat minimaal is. Waar men bij andere 1 cilinder 4 takt motoren nogal eens een hinderlijk tintelen, in de hand waarmee de motor wordt gestuurd, ervaart, is dat bij de Honda niet zo. De Honda BF 5 wordt vaak afgedaan als een "oude" motor omdat de 1e van deze modellen al in 1984 werd geproduceerd, het toont echter maar weer eens dat Honda de concurentie toen al mijlenver voor lag. Nu voldoen deze motoren nog steeds aan de milieu eisen en is het vaarcomfort nog steeds hoger dan met de andere merken in deze pk klasse! Standaard is de Honda BF 5 compleet met 12 liter externe tank.

1190

Geen foto beschikbaar
Honda BF 8 SHU 

Nieuwe motor, voorgaand modeljaar, in uitvoering exact gelijk aan de laatste modellen.

Speciale aktieprijs
<<  Pagina 1 van 5  >>